Pagina's

19.2.15

Adidas Superstars

Ken je dat? Je bent al heel lang op zoek naar dát ene kledingstuk/die ene accessoire en ineens is het een trend en word je ermee doodgegooid. Ik wel.Sinds medio 2014 was ik opzoek naar Adidas schoenen. Ik had ze bij een blogger gezien en dacht: die moet ik hebben. De zoektocht was helaas niet simpel, ik kon namelijk - wonderbaarlijk genoeg - in geen enkele winkel de schoenen vinden die ik zocht. Ik had het eigenlijk al een beetje opgegeven, toen ik ineens die schoenen weer voorbij zag komen.

En opeens was het een rage. Je gooide een random fashionblog open en het binnen een minuut had je ze daar gevonden, in verschillende uitvoeringen.
Hartstikke leuk natuurlijk, maar als je na hopeloze pogingen om ze te vinden er ineens achter komt dat de halve wereld er op rondloopt is het hartverscheurend.

Anyway, het is nu de vraag of ik ze nog zal kopen. Aan de ene kant zijn ze natuurlijk hartstikke leuk en passen ze (bijna) overal bij, maar aan de andere kant is het totaal niet meer origineel en dat is toch een beetje jammer.
Voor diegenen die met mij mee twijfelen, heb ik in ieder geval een aantal looks gevonden om de keuze misschien iets makkelijker te maken.


En mijn eigen creatie:
2 opmerkingen:

 1. Very nice post.
  We love adidas.!!
  The first photo is from my blog though , so it would be nice if you make a backlink reference to my blog too.

  Thank you !

  www.rawpearl.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I'm so sorry, didn't notice that I forgot to make a backlink reference for your photo. Thank you for telling me. Of course I will!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...